본문 바로가기

How to make Korean food

How to make japchae.

How to make japchae.

 

 



It is a regular menu japchae with salty soy sauce added to various flavor ingredients.

1. How to cook.


1) Ingredients.


· Main ingredients: 100g noodles, 50g of pork (pork sirloin), 80g of spinach, 1 shiitake mushroom (30g), 1/5 carrots (40g)
· Ingredients: 1/6 onions (30g), 1 tablespoon of cooking oil (15ml), 1 teaspoon of sesame seeds (3g), a bit of salt, spinach seasoning (sesame oil, a bit of salt), 1 tablespoon of soy sauce (15g), 1 teaspoon of sugar (3g), a bit of sesame oil, 1/2 teaspoon of green onion (2g), 1/2 teaspoon of garlic (2g), 1 teaspoon (2g), 1ml)

2) Basic information.


· Cooking time: 60 minutes.
· Amount: For 4 servings.
· Calories: 191kcal (1 serving)

3) Cooking process for japchae

 

 

 


01. Soak glass noodles in cold water for about 1 hour. Put the glass noodles in boiling water, boil them for 2 minutes, and drain them in a sieve. Mix the pork with the pork seasoning and marinate it for 10 minutes.

 

 

 

02. Soak spinach in boiling salt water, squeeze out the water, and season it with salt and sesame oil.

 

 

 

 

03. Slice onions, carrots, and shiitake mushrooms into 5cm long thin slices. Put cooking oil on a heated pan, add onions, carrots, and shiitake mushrooms, add a little salt, stir-fry them, and place them on a plate. Put cooking oil on a heated pan and stir-fry pork.

 

 

 

 


04. Put the ingredients for the glass noodles and noodles in a pan and stir-fry them until the seasoning is boiled down.

 

 

 

 


05. Add onions, carrots, shiitake mushrooms, pork, and spinach together, stir-fry them, and sprinkle sesame seeds.